1

Téma: Koupím krásnou Dračenu

Zdarec pánové, píšu jen, aby tu něco bylo. Příští sezonu plánuji nákup Dračeny, dříve ne, nemám patřičný obnos, aby to za něco stálo. A u bankovních společností se mi zadlužovat k vůli motorce opravdu nechce. Mám dům, 2 auta, mladou ženu, 14ti letou dceru, staforda a spoustu jiných záležitostí, které si žádají investice. Však to asi každý z nás dobře zná, že peněz by mohlo být vždy více.
Takže jaká by měla být má vysněná mašinka, čím novější tím lepší to je jasné, ale zase tak na tom nezáleží. V dobrém stavu, asi špicová kola, ty litá se mi moc nelíbí, místo stupaček plotny i vzadu, opěrku spolujezdce, nějaké ty boční brašny a plexi do nepohody. Novou volnoběžku a silnější hřídel pohonu kardanu. Haha to je, ale blábol. Na barvě až tak nesejde, důležitější je stav stroje.  Cena tak +- 130 000Kč. No když to tak teď čtu, tak kdo by takovou Dračenu prodával, no nevím, snad nějakou takovou seženu, ještě mám čas. Do té doby vás tady budu otravovat a potom ještě víc, na to se připravte, protože zkušenosti jsou k nezaplacení. I k vůli tomu tyto stránky Ondra vytváří, za to mu patří DÍK. Tak asi tak, zatím ahoj pánové, Jiří.

2

Re: Koupím krásnou Dračenu

Ahoj Jiří, ja ji kupoval 1100 dračenu před 2 lety rok 2005 a měla 28000km . Měla vše co píšeš plus lemy blatníku vzadu i v předu a dával jsem 140000. Postupem času a taky jak jsou penízky jak píšeš si ji každy doladí sám. Zrovna dnes jsem montoval světelnou rampu kerá mě vyšla na pouhych 2700kč to není moc , když yamaha chce za blou trubičku 12000:)).Zapoměl jsem i ze světlama za 2,7 z bazose děla chlapík i brašny vše je nové.Nechci mu tady dělat reklamu ale sám vlastní dračenu takže rampička sedla jak prdel na hrnec.Jsme tu od toho ušetřit náké ty penízky, takže ho doporučuji, opravdu děla vše dobře a lacině.Taky píšeš plexy, já ho musel sundat dnes bylo sklo hodne poničené, jen muj nazor pánove jízda bez něj dnes bylo jak když si vykopnete přední sklo u auta:).Takže pujde s5 jen co seženu nové sklo:Trochu jsem odbočil od tématu ale to je fuk zdar pánove Felda.

3

Re: Koupím krásnou Dračenu

Zdar, No já kupoval dračenu před rokem a půl. Cena začínala na 149000 postupně jsem jí stlačil až na nějakejch 135000. Měla plexi, přední padák,opěrku, a neoriginální výfuky. Najeto měla 22000km výroba 2006.  No ač jsem jí 2 hodiny prohlížel a pak jí nechal ještě prohlídnout v Yamaze nenašla se žádná chyba.... no opravy už mne stály cca 40000,- ... dneska už bych věděl kam se podívat, co hledat takže Jiří pokud budeš chtít poradit s nákupem rád pomohu.

4

Re: Koupím krásnou Dračenu

Češť panově, ještě jsem zapomněl napsat, že by to měl být Dragstar 1100 Classic, něco takového na čem jezdíte vy. Ondro, jsi moc hodný, nabídku ohledně rady při nákupu stroje rozhodně vítám, protože víc očí víc vidí a víc hlav víc ví. Zkušenosti nade vše. Myslím, že už něco vím a umím, od 15 let se pořád v něčem hrabu, od Pionýra, 2x ČZ 150, Jawy 250 a 350, přes hromady aut, až po veterány a údržbu různých strojů. No, ale Draka jsem ještě neměl, takže každá rada dobrá. Ale jak jsem psal už výše, zatím nemám dostatek kapitálu, takže musím ještě počkat. I když velice nerad. Doufám pánové, že vás moc neobtěžuju, tím co tady píšu. Zatím hoj a zadar Jiří.

5

Re: Koupím krásnou Dračenu

jak čtu tady a kolem, tak si řikam a ujišťuju se v tom, že ta moje z roku 2001 je ještě stará poctivá práce  ( 62ooo km bez závad )